EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Sport

Klicsko feleségén állhat vagy bukhat a visszavágó

/Fotó: Profimedia, Wenn

Mint ismert, Anthony Joshua látványos mérkőzésen, a 11. menetben technikai KO-val győzött Vlagyimir Klicsko ellen, így megvédte a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú világbajnoki címét, illetve megszerezte a Bokszvilágszövetség (WBA) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) vb-öveit.

Alig ért véget a mérkőzés, már mindenki egy esetleges visszavágóról kezdett beszélni, hiszen a londoni mérkőzés szerződésének záradéka lehetővé teszi a vesztes számára, hogy visszavágót kérjen, de Klicsko azt mondta, időbe telik, amíg döntést hoz.


– Remek küzdelem volt, bizonyára a visszavágó is az lesz. Azt hiszem, Klicsko ismét bokszolni akar, mert a harcosok az utolsók, akik tudják, mikor kell megállni, de szerintem az őt körülvevő csapat, illetve a felesége és a fivére mást tanácsol neki – nyilatkozta a 27 éves Joshua, utalva arra, hogy az ukrán óriás felesége, Hayden Panettiere színésznő hordja a nadrágot a családban. Klicsko válaszul csak annyit mondott, kizárólag ő dönti el, hogy ismét megütközik-e Joshuával.

Kapcsolódó Cikkek