2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb XXII.kerület

Köszönjük, BMTE!

Óriási lelkesedést váltott ki Budafok-Tétényben, hogy a Budafoki MTE bejutott a négy közé a labdarúgó Magyar Kupában, amire eddig nem volt példa a klub százéves történetében.

A Ferencváros elleni mérkőzésre ezért külön szurkolói villamos indult Budafokról, amely kétszáz utast szállított. Az ezerfős budafoki szurkolótábort a 0-8-s vereség sem tántorította el, büszkék csapatuk eddig elért eredményére, biztatva a fiúkat készülnek a Promontor utcai visszavágóra.

A Budafokról indult különvillamos 200 szurkolót vitt a Groupama Arénához

Hölgyek is nagy számban akadtak a szurkolók között

A szurkolók közt hölgyek is akadtak szép számmal

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.