EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,29 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Extra

Lánya vetélése miatt perel MC Hawer

Szívszorító vallomást osztott meg követőivel MC Hawer: elvesztette első unokáját. Saját közösségi oldalán felháborodva mesélte el lánya vetélésének körülményeit és egész napos kálváriáját. Mint mondja, még fel sem fogta, hogy nagypapa lett volna, máris unokája hiányát kell feldolgoznia.

Koczka Géza, vagyis MC Hawer feldúltan mesélte el, hogy 24 éves lánya, Tímea a minap elvetélt. Unokája érkezéséről ugyan még a zenész sem tudott, de így is hatalmas űr maradt benne a meg nem született baba után.


– Rengeteg érzés kavarog bennem egyszerre. Ugyan nem is sejtettük, hogy unokám érkezhet, most már csak a hiányát érezzük. Természetesen tudom, hogy manapság sajnos a vetélés gyakran előfordul, mégis embertelen módon bántak a lányommal, aki mellett ki kell állnom. Már keresem azt az ügyvédet, akivel karöltve beperelhetjük azokat az intézményeket, amelyek már-már megalázták Timit – háborgott a zenész, aki azt is elmesélte, hogy Tímea és párja lelkileg is teljesen összetört.

Fotó: MC Hawer facebook

– Nekem az a dolgom, hogy megvédjem a lányom, szegény két napja csak sír. Ráadásul egy egészen friss kapcsolat gyümölcsét veszítették most el. Lelkileg a legnehezebb ezt feldolgozni. Timi párjának az édesanyja mondogatja, amióta csak együtt vannak, hogy nagymama szeretne lenni. Ez a helyzet mindannyiunkat megvisel, ráadásul kicsit hibásnak érzem magam, mert reggel szólt nekem, hogy fáj a hasa. Arra kértem, menjen orvoshoz, majd amikor újra beszéltünk, már zokogva mesélte, mi történt. Nem voltam mellette és emiatt lelkiismeret-furdalásom van.
MC Hawer elmesélte, hogy lánya először vakbélgyulladásra gyanakodott, ezzel indult a kórházba, ahol a zenész szerint nem látták el, átküldték egy másik intézménybe, ahol többórás várakozás után sem fogadták, majd hazament. A görcsök azonban nem enyhültek, mentőt hívtak, akik görcsoldó injekciót adtak neki, később pedig zuhanyozás közben elvetélt.


– Timi azóta zokog és szinte vigasztalhatatlan, fizikailag szerencsére jobban van, azt azonban, hogy lelkileg mikor jön rendbe, nem tudom.

Kapcsolódó Cikkek