EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Lebontaná a kerítést Soros

Soros György évente egymillió migránst akar rászabadítani Európára. Tervét az általa pénzelt civil szervezetek és Brüsszel segítségével úgy valósítaná meg, hogy valamilyen módon eltüntetné a magyar határzárat az útból. Bármi áron.

Soros György nem hajlandó belenyugodni abba, hogy a magyarok meg akarják védeni magukat az illegális betelepülőktől. Már korábban is többször hangoztatta, hogy az Amerikai Egyesült Államok mintájára létre kell hozni az Európai Egyesült Államokat. A magyar származású milliárdos hisz abban, hogy „vérfrissítés” kell Európának. A Magyarországot védő kerítés viszont komoly akadálya annak, hogy sikerüljön ez a terv. Soros tehát le akarja bontatni az útjában álló kerítést – írja a Ripost.


A Soros által pénzelt szervezetek éppen ezért fizikai akadályként tekintenek a bevándorlás útjában álló magyar kerítésre, ami döntő mértékben csökkentette a balkáni útvonalon próbálkozók számát. Idén a korábbi százezrek helyett már csak ötezer migráns próbálkozott a görög partoknál. Nyilvánvalóan azért, mert híre ment, hogy Magyarország felé szinte lehetetlen átjutni.

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke (b) fogadja Soros Györgyöt Brüsszelben 2017. április 27-én. (MTI/EPA pool/Olivier Hoslet)

A Lokálnak nyilatkozó szakember szerint Soros annyira eltökélt, hogy még hitelt is adna tervei megvalósításához.


– Soros György egy grandiózus hitelkeretet ajánl az Európai Uniónak, hogy a tagországok évente mintegy egymillió migránst fogadjanak be – mondta lapunknak Szabó Dávid, a Századvég Alapítvány külügyi igazgatója. – Nem személyesen ő adná a hitelt, csak tető alá hozná ezt a projektet, miközben a határok lebontásának elvét is megfogalmazta.

A fent idézett Ripost-cikk arra is emlékeztet, hogy az Európai Unió határvédelmi szerve, a Frontex nemrég hivatalos nyilatkozatban részletezte, hogy a többségében Soros pénzelte szervezetek az olasz partoknál bizonyíthatóan összejátszanak az embercsempészekkel, hogy minél több migráns jusson be Olaszországba, egyben az Európai Unióba.

MTI/AP/Borisz Grdanoszki

– A mediterrán tengeri útvonalak esetében egyértelmű, hogy lassan a civil szervezetek az embercsempészek helyett végzik el a piszkos munkát. Kihalásszák a migránsokat a tengerből és saját hajóikkal elviszik őket az olasz partokhoz. Egyes civil szervezetek azzal agitálnak, hogy Belgrádban és a görög–macedón határnál lévő Idoméninél össze kéne gyűjteni több tízezer migránst. Az ő „szenvedésük” bemutatásával pedig nyomást lehetne gyakorolni az EU-ra – mondja erre Szabó Dávid.

Soros a menekültügyek elbírálását is elvenné az egyes országoktól. Szerinte az lenne a jó, ha uniós szervezetek döntenének a menekültkérelmekről, így azok elbírálása egyáltalán nem a nemzetállamokon múlna. Így egyszerűbben, gyorsabban lehetne Európába juttatni a Soros által üdvösnek tartott évi egymillió migránst.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.