2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Lebukott a kamu-phone butik

Hamisított almás telefonokkal bukott le egy üzlet tegnap a főváros VIII. kerületében. A zsaruk lecsaptak a Baross utcai internetkávézóra, ahol 28 darab hamisított mobiltelefont találtak. Az ügyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytat nyomozást.

Két román állampolgárságú férfit igazoltattak ma reggel a józsefvárosli nyomozók a VIII. kerületi Baross utcában, akiknél a ruházatátvizsgálás során két hamisított iPhone-t találtak. A két elfogott férfitől kapott információk alapján a zsatruk eljutottak egy, az utcában található internetkávézóhoz. A zsaruk ott egy újabb román férfit vontak eljárás alá. A helyiségből pedig további 28 darab hamisított mobilkészülék került elő. A rendőrök mindhárom férft elfoggták, majd értesítették az ügyben illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozóit.


Zsaruk faggatták a kamutelefon-gyűjtő üzlet bérlőjét (középen) Fotó: Lokál

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.

 • A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői budapesti ülésén.