EUR: 323,50 Ft
CHF: 287,73 Ft
2018. december 12., szerda
Gabriella

Külföld

Levágott emberi fejjel ment a boltba a férfi

Szörnyű látvány tárult egy oregoni kisboltban a vásárlók elé, amikor egy zavartan viselkedő férfi egy levágott emberi fejjel a kezében lépett az üzletbe.

A horrorisztikus jelenet azonban itt nem ért véget, ugyanis a vérengző szó nélkül az élelmiszerbolt pénztárosához lépett, majd beledöfte a kését.


Szerencsére azonban a leszúrt alkalmazott nem sérült meg súlyosan és még kitudta csavarni a támadó kezéből a kést, így mást már nem veszélyeztetett az véreskezű támadó.

A borzalmas események után a helyi rendőrkapitány elmondta, a láthatóan zavartan viselkedő ember csak annyit mondott az üzletben, hogy szomjas.

A rendőrség elmondása szerint a 36 éves Joshua Lee Webb az édesanyját ölte meg, majd vitte magával a levágott fejét – számolt be a történésekről a Khq.com.

Az egyenruhások nem sokkal később, pár kilométerre az üzlettől megtalálták a meggyilkolt 59 éves Tina Marie Webb holttestét.

A megszúrt alkalmazottat és a támadóját kórházba szállították, a hivatalos információk szerint mindketten könnyebben sérültek meg.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek