2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Liptai Claudia titkon reménykedett a lánykérésben

Liptai Claudia álma, hogy megtalálja a számára tökéletes párt, végre beteljesedett. Kisfia édesapja, Pataki Ádám ugyanis egy romantikus tengerparton kérte meg a kezét, és hamarosan ki is mondhatják a boldogító igent.

Fotó: Facebook/Best magazin

A TV2 műsorvezetője másodszor is férjhez megy, ráadásul ahhoz a férfihoz, akit saját bevallása szerint egész életében keresett. A boldog menyasszony kezét párja, Pataki Ádám egy barátaikkal közös nyaraláson kérte meg, amire Claudia titkon már nagyon vágyott.


„A mai napig félek kimondani, milyen határtalanul boldog vagyok, bár ma már elhiszem, hogy igen. Végül nekem is megadatott a szerelem, az igazi család és az ezzel járó boldogság. (…) Amolyan »állítsuk meg az időt« pillanat volt ez, amire titkon azért már vágytam, és tudtam, hogy megtörténik előbb-utóbb, hisz köztünk annyira egyértelmű, hogy összetartozunk” – áradozott a Best magazinnak Claudia, aki korábban egy divatbemutató alkalmával elárulta, milyen stílusú ruha áll hozzá a legközelebb, amelyet akár menyasszonyként is el lehetne képzelni rajta. „Kedvencem a hófehér, »A nagy Gatsby« korszakát idéző abroncsos estélyi, amely igazán királynői külsőt kölcsönöz viselőjének” – mondta tavaly februárban a Borsnak a műsorvezető, aki a cukrászat előtt a divattervezésen törte a fejét, kislányának több fellépőruhát készített már, így az sem kizárt, hogy saját menyasszonyi ruháját is ő maga tervezi.

Claudia gyűrűvel az ujján végre felszabadultan mesélhet majd terveiről és álmairól az esküvővel kapcsolatban, amit egy évvel ezelőtt még szinte elképzelhetetlennek tartott. „Egyelőre esküvő helyett a hajamat növesztem, mégpedig addig, amíg el nem éri azt a hosszúságot, amilyen Aranyhajnak van a mesében. Ha majd ki tudom lógatni a várból, és fel tud mászni rajta Ádám, akkor jöhet a leánykérés” – mondta a Hot! magazinnak nevetve. Akkor ugyanis még úgy tűnt, éveket kell arra várni, hogy Pataki Ádám papíron is elválhasson korábbi feleségétől, és hivatalosan is összeköthessék életüket Claudiával, aki korábban is elismerte, újra kimondaná a boldogító igent, ha úgy hozná az élet. „Nagyon jó házasságban élni, és egy gyerek is sokat ad az embernek amellett, hogy meg is fiatalít” – mondta korábban a fülig szerelmes színésznő, akinek hat hónapos kisfia és új párja mellett minden álma valóra vált.


Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.