EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Program

Már a gyerekek is főzhetnek a Gourmet-n

A Gourmet fesztiválon nem csak enni lehet, vagy azt nézni, ahogy a színpadon mások főznek, de főzni is, pontosabban megtanulni pár komolyabb trükköt. Ráadásul idén már a gyerekek sem fognak unatkozni!

A villámtanfolyamokat hazai sztárséfek, ismert bloggerek és befutott pékek tartják majd, akik tényleg ismerik az adott témakör minden csínját-bínját, amivel a szervezők azt ígérik garantáltan nem csak a teljesen zöldfülűek tudnak majd komolyabb trükköket ellesni.


A fesztivál komoly hangsúlyt fektet arra is, hogy a tudatos gasztronómiára nevelést már gyerekkorban el kell kezdeni. Ezért a Gourmet Fesztivál 14 éves korig továbbra is ingyenesen látogatható, és az idén először a gyerekeknek is külön főzőprogramokkal készülnek. Kézműves foglalkozások és babakonyha – mindenki az életkorának és érdeklődési körének megfelelő szórakozással töltheti az időt, sőt, aki igazi dolgokat szeretne főzni, megteheti azt is: a Chefparade főzőiskola szakácsai is ott lesznek, és segítik a kicsiket abban, hogy valami finomat főzzenek.

Kapcsolódó Cikkek