2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Már nem meztelenkedik Zimány Linda

Úgy tűnik, kezdi feldolgozni szakítását a csinos modellből lett jogász, aki már mosolygósan beszélt az újrakezdésről lapunknak. Leendő párjának viszont nem lesz egyszerű dolga, ugyanis Linda jó pár évig nem tervez még családot alapítani.

A Nagy Duett sztárja a milliomos üzletemberrel, Kedves Ferenccel való szakítása után tanulásra és a munkájára koncentrált. A TV2 show-műsora az ideje nagy részét elveszi, így az elmúlt hónapokban nem is volt ideje a szerelmi életére koncentrálni, de úgy tűnik, lassan sikerül túllépnie legutóbbi csalódásán. A Lokálnak nemrégiben még úgy nyilatkozott, exével még nem sikerült elengedniük egymást, és nem nyitott egy új kapcsolatra, de mintha ez most változni látszana. Lapunk a jövőről faggatta a csinos jogászt, akinek határozott elképzelései vannak ezzel kapcsolatban.


– Foglalkoztat már a saját család gondolata, de még van egy elég komoly fordulópont az életemben: a szakvizsgám. A gyakorlatomból még két év hátravan, plusz egy év szakvizsgaidő, ami bár csak úgy repülnek az évek, mégis elég hosszú idő, és addig nem szeretnék gyereket. Magamat ismerve túl sok lenne ez nekem együtt, inkább szeretnék mindent szép sorjában – mondta Linda, aki ezzel világossá tette, hogy annak, aki szeretné őt meghódítani, el kell fogadnia, hogy még jó pár évig nem alapíthat családot a szépséggel.

– Egy kapcsolatban így is, úgy is kell egy-két év, hogy kialakuljon minden, és eljussanak a házasságig, majd utána gyereket vállaljanak. Ha most, 31 évesen megismerkedem valakivel, szerintem pont tökéletesen időben vagyok ezzel – mondta Linda, aki úgy érzi, rengeteget változott az elmúlt években.


– Már csak olyan felkéréseket vállalok, ami szerintem egy 31 éves nő életébe belefér. Egy meztelen fotósorozatot már nem vállalnék el, azon már túl vagyok. Volt egy korszaka az életemnek, amikor a modellkedés meghatározóbb volt, de most már másfelé tartok. Eltelt tíz hosszú év, és ennyi idő alatt az ember sokat változik, mint ahogyan én is. Már nem vagyok annyira extrovertált, mindent kicsit máshogy látok – merengett az ügyvédjelölt, aki a műsor után százszázalékosan a jogi karrierjére szeretne koncentrálni.

 

 

Zimány Linda Oláh Gergő – A Nagy Duett 2017 sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Zimány Linda és exe, Kedves Ferenc

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Töltsön egy rendkívüli estet Oláh Ibolyával

    Töltsön egy rendkívüli estet Oláh Ibolyával

    Koncert és színházi este, személyes hangvételű „beszélgetés” a hallgató-nézővel; csöndes feltárulkozás a dalokon és az énekesnő életének fontosabb eseményein keresztül, izgalmas estet ígérnek az énekesnővel a Hungarikum Pódiumon január 5-én.

  • Felújítják az Álomutazót karácsonyra

    Felújítják az Álomutazót karácsonyra

    Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagy sikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.