2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Zalaegerszeg

Már nem szomorú a szamuráj

Az Ámokfutók frontembere, Kozso köszöni, jól van, és ezt Zalaegerszegen be is bizonyította. Agyvérzése és agyműtétje után újra megtanult magyarul, érzékenyebbé vált, újra dalokat ír, koncertezik, producerkedik itthon és Amerikában. Az elmúlt évtizedekben 27 csapatot fedezett fel és indított útjára, elmondása szerint az egész élete a zenéről és a tudás átadásáról szól.

– Hol van a tincsed?


– Megvan az, csak most hátrafelé fésülve hordom, be van tűrve, olyan, mintha levágtam volna, de néha előveszem. Mostanában nem tettem ki a tincsemet, de ha majd nagyon sokan követelik, akkor újra használni fogom. Olyan furcsa, hogy mindenki csak így említ: a Szomorú Szamuráj. Nem csak a szomorú szamuráj vagyok. Mert nem vagyok mindig szomorú. Annyi más sláger fűződik a nevemhez, például A hold dala, a Bad Man. Meghaltam, túléltem valamit, de újra élek, alkotok, és ez maga a csoda! Sokan voltak mellettem, akik tüzet és fényt gyújtottak a lelkemben.

– Volt, hogy meghaltál valakinek a csókjáért?

– Persze. Én hiszek az érzelmekben. Férfiemberként pozitív voltam egész életemben, sokszor nem az igazit találtam meg, olyankor kételkedtem egy picit. Most már túl vagyok azon, hogy Keira így döntött, barátként dolgozunk tovább. Szerintem minden nő szép, főleg ha belül vannak értékei, és kisugárzik a lényén át a benső ragyogása. Nem a smink a lényeg, van, amikor anélkül is tökéletes tud lenni egy nő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.