EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Belföld

Matricáztak a Verrasztó testvérek

Hamarosan kezdetét veszi a nyári vizes világbajnokság, aminek a Főtaxi lesz a főtámogatója, ami miatt új arculatot kapnak a fuvarozócég autói is.

Mostantól bárki találkozhat majd a mókás kis kabalafigurákkal feldíszített sárga autókkal, amiknek a matricázásában a magyar úszóválogatott  kiválóságai, Verrasztó Dávid és Verrasztó Evelyn is közreműködtek.


A július 14-én kezdődő, és július 30-ig tartó 17. FINA Világbajnokságot a Főtaxi járművein is látható kabalafigurák, Lili és Lali is hirdetik.

„A világbajnokságot szervező Budapest2017 Nkft. nagyon örül annak, hogy a  legnagyobb múlttal rendelkező, megbízható céggel áll partneri viszonyban,  számunkra ez hatalmas segítséget jelent, köszönet a Főtaxinak, hogy nemzeti  főtámogatóként hozzájárul a világbajnokság sikeres lebonyolításhoz” – mondta  Borsa Miklós, a Bp2017 Nkft. szóvivője.  „Lesz dolga a kollégáknak, hiszen a világbajnokságra mintegy 350 000 látogatót várunk, az ide érkezők negyede külföldi lesz.


A színes kabaláknak köszönhetően könnyen felismerhetőek lesznek a sárga taxik.

„Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a Főtaxi lesz az idén nyáron Budapesten megrendezésre kerülő FINA vizes világbajnokság hivatalos taxi szolgáltatója és egyik főszponzora. Meggyőződésünk, hogy Magyarország legnagyobb taxis társaságaként, 1200 autójával a Főtaxi tudja legbiztonságosabban garantálni a nagy létszámú vendég zökkenőmentes kiszolgálását. Ugyanakkor a sok autó biztosítja azt is, hogy a FINA ismertsége a verseny előtt növekedjék Budapesten” – közölte Vízy András, a Főtaxi szóvivője.

Kapcsolódó Cikkek