EUR: 333,33 Ft
CHF: 303,13 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Külföld

Megdöbbentő vallomás: Sorosnak nincs bűntudata, hogy elkobozta a zsidók vagyonát – Videó!

Nem adja el a CBS amerikai televíziós társaság az Echo TV-nek azt a Soros György-interjú tulajdonjogát, amiben a milliárdos vállalkozó arról beszél, hogy gyerekként 1944-ben kereszténységet igazoló hamis iratokkal egy zsidók vagyonát elkobzó cégnél volt – tudta meg a Magyar Idők.

A felvételből megdöbbentő részletek derültek ki arról, hogy mi a véleménye az üzletembernek a világháború idején folytatott tevékenykedéséről. Soros György azt is világossá tette, hogy nem bánta meg a történteket, hiszen mint mondja, ha nem ő, akkor más tette volna ugyanezt.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Bekockult Bugatti

  A nap képe: Bekockult Bugatti

  A Lego billundi központjában állították ki először azt a különleges, építőkockákból épült Bugatti Chiron életnagyságú makettjét, melyet motorral is elláttak.

 • Szétverte a saját pizzázóját

  Szétverte a saját pizzázóját

  Úgy gondolta a korábban az NFL-ben amerikaifocizó Edawn Louis Coughman, hogy összehozza az év csalását, ám számításai nagyon nem jöttek be.

 • Megint Európát ostromolják a migránsok

  Megint Európát ostromolják a migránsok

  Valamennyi Európába tartó migrációs útvonalon emelkedett az illegális bevándorlás, az érintett tagországok 9 százalékkal több, közel 13 ezer tiltott határátlépést regisztráltak augusztusban, mint az azt megelőző hónapban – jelentette az unió határ- és partvédelmi ügynöksége, a Frontex.

 • Varga Judit: Boszorkányüldözés zajlik ellenünk

  Varga Judit: Boszorkányüldözés zajlik ellenünk

  Bevándorláspárti bosszúhadjáratnak nevezte hétfői brüsszeli meghallgatását Varga Judit igazságügyi miniszter a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján, akit az általános ügyek tanácsa hallgatott meg a Magyarországgal szemben indított 7.