EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Megfenyegették Kate Hudsont

Fotó: Profimedia, Everett

Kate Hudson és testvére, Oliver életveszélyes fenyegetést kapott – írja a TMZ. A két testvér önhibáján kívül keveredett bele apjuk sötét üzelmeibe.

Bill Hudson korábbi üzlettársa, Eric A. Zimmerman egy sikertelen filmes projekt miatt bukott ki. A színésznő édesapjától több millió dollárnyi kártérítést követelt, ezt azonban nem kapta meg.

Ekkor kezdett el azzal fenyegetőzni, hogy akár a család életére is tör.

„Az ujjam már a ravaszon van” – fenyegetőzött Zimmerman, amit a színésznő apja komolyan is vett és távoltartási végzést kért üzlettársa ellen.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!