EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Megható sorokkal üzennek édesanyjuknak a sztárok

Feltétel nélküli, sosem szűnő szeretet – az anyukák különleges helyet foglalnak el mindenki szívében. Összegyűjtöttük a hírességek legszívhezszólóbb sorait az édesanyjukról.

Kulcsár Edina: Két anyuka nevelt fel


„18 éves korában lett terhes velem anyu, és a dédnagymamámmal együtt nevelt fel. Szerencsés vagyok, mert tulajdonképpen két anyukám volt. Nem voltunk gazdagok, viszont már akkor is arra vágytam, hogy felnőttként megváltsam a világot. Nagyon közeli barátnőim nincsenek, nekem az édesanyám a legjobb barátnőm.”

Kulcsár Edina családjával Fotó: Csudai Sándor

 

Hosszú Katinka: Köszönöm, hogy vagy

„Először is szeretném megköszönni, hogy vagy nekem! Mindig teljes önzetlenséggel azt nézted, ami a testvéreimnek és nekem a legjobb. Amikor elköltöztem Los Angelesbe, 19 évesen, hogy ott járjak egyetemre, egy szóval sem említetted, hogy ez neked milyen érzés, pedig nem lehetett egyszerű az egyetlen lányodat elengedni egy másik kontinensre egyedül, csak ott álltál mögöttem és támogattál a döntésemben.”

Fotó: Csudai Sándor

 

Leonardo DiCaprio: Őt keresem minden nőben

„Anyukám életem középpontja. Óriási dolog, hogy van egy ilyen erős nő az életemben, aki nem fél őszintén elmondani a véleményét. Ugyanezt keresem minden nőben.”

Leonardo DiCaprio és anyukája : Profimedia, Wenn

 

Liptai Claudia: A szívem hozzád bújik

Sajnos sokaknak nem adatik meg, hogy az édesanyjukkal együtt ünnepeljenek. Liptai Claudia évekkel ezelőtt vesztette el anyukáját, de nincs olyan nap, hogy ne gondolna rá. Korábban megható sorokkal üzent.
„A kezeimmel már nem ölelhetlek át, de a szívem, amíg dobog, hozzád bújik.”

Liptai Klaudia
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.