EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,80 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Megkéseltek egy nőt a VIII. kerületben

Késsel megszúrt egy nőt egy fiatal férfi a főváros VIII. kerületében, az elkövetőt keresik – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a 20-25 év körüli férfi a József körúton hétfőn bement egy étterembe, ahol dulakodni kezdett a tulajdonossal. A nőt kétszer megszúrta a karján egy konyhakéssel, majd távozott – írták.

A rendőrség az ügyben súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást, a fiatal férfiről a személyleírása mellett fényképeket is közzétettek a police.hu honlapon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.

 • A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői budapesti ülésén.