EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,39 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Megrázó vallomás Tahi Tóth Lászlótól – Videó!

Túl egy életmentő műtéten, hosszas kezeléseken, Tahi Tóth László egyre jobban érzi magát. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész még januárban, egy előadás közben stroke-ot kapott, de szerencsére sikerült felépülnie. A színész most a TV2 reggeli Mokka vendégei volt, ahova felesége, Kárászy Szilvia is elkísérte.

Tahi Tóth László elárulta, tervezi a visszatérést, de úgy érzi szüksége lesz még némi bátorságra, hogy visszatérjen ugyan arra a színpadra, ahol rosszul lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.