EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb XI.kerület XXII.kerület

Mi is segíthetünk ruhával, cipővel, gyermekjátékokkal

Ötödik alkalommal indult útjára az Adok-Kapok Napok jótékonysági program, amely az ország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciójává vált.

A budafoki székhelyű Ökumenikus Segélyszervezet a biatorbágyi Premier Outlettel összefogva május 14-ig várja a jó minőségű használt, tiszta ruhákat, játékokat és sportszereket, amelyekkel nehéz sorsú családokat segítenek.


Wolf Kati (középen mikrofonnal) adta az első felajánlott ruhát a biatorbágyi üzletközpont 106-os boltjában

Az Adok-Kapok Napok akció fővédnöke Wolf Kati, az Ökumenikus Segélyszervezet önkéntese.

– Sok ismerős arcot látok itt, hiszen az elmúlt években is hűen támogattátok ezt a remek kezdeményezést. Ezúton is köszönjük a segítségeteket – mondta Wolf Kati a megnyitón. Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója hozzátette: hol máshol lehetne a legjobban ruhákat gyűjteni jótékony célra, mint ott, ahol az emberek ruhákat vásárolnak?

A család minden tagja megtalálta a neki valót

A felajánlásokat május 14-ig, hétfőtől vasárnapig lehet leadni az Adománygyűjtő Ponton, a Premier Outlet 106-os üzletében. A biatorbágyi outletközpont az adományozók segítségét közel egy héten keresztül felhasználható, akár 50 százalékos kedvezményre jogosító kuponokkal köszöni meg. További információ: a http://www.segelyszervezet.hu/hu/akn2017 linken olvasható.

Vigyázat! Családon belüli erőszak és szerencsejáték-függőség

Az Ökumenikus Segélyszervezet létrehozta a meddigmehet.hu online tanácsadó oldalt, azzal a céllal, hogy segítse a családon belüli erőszak által érintett hozzájuk forduló személyeket. A szerencsejáték-függőségtől szenvedők számára az ország hét városában kialakított információs ponton nyújtanak segítséget. Budapesten ez az Országbíró u. 16. szám alatt található, időpont-egyeztetés szükséges a 06-1-320-8253-as telefonszámon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.