EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,86 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Sport

Mi vagyunk a balf.szok!

Újabb csodával bővült a magyar futballvilág nyilatkozatcsokra, most épp Molnár Gábor, a Mezőkövesd játékosa fakadt ki, hiszen csapata kétgólos előnyt herdált el, és így játszott 2-2-es döntetlent a Diósgyőr ellen.

A kiesés szempontjából mindkét csapatnak nagyon fontos volt a találkozó, így nem csoda, hogy Molnár Gábor zavartan nyilatkozott a meccs után. A Mezőkövesd Molnár és Sós Bence találataival az első félidőben két góllal elhúzott, azonban a DVTK Makrai Gábor és Busai Attila révén egyenlített. A mérkőzés lefújás után az első gól szerzője, Molnár nyilatkozott az M4 Sport csatornának élő adásban. A csatár arra próbált magyarázatot találni, hogy a csapat miért nem tudta megszerezni a három pontot.


– Sikerült két gólt lőnünk, azt gondolom, hogy ha rárúgjuk a harmadikat, vége a mérkőzésnek, de kijöttünk a második félidőre, eltelt három perc, és gólt kaptunk. Felhoztuk őket, és 2-0-ról nem tudtunk megnyerni egy mérkőzést, azt gondolom, ez a mi hibánk is. Mi vagyunk a balf.szok, azt gondolom. Kettő nulláról 45 percet ki kéne védekezni, vagy rárúgni egy harmadikat, és vége a mérkőzésnek – nyilatkozta Molnár, akit klubján keresztül szerettünk volna megszólaltatni, de nem jártunk sikerrel.

Molnár Gábor ezzel a produkciójával igen illusztris társaságba került, hiszen a meccs utáni káromkodós nyilatkozatok műfajában olyan nevekkel találkozhatunk, mint Mészöly Géza, Rósa Dénes, Véber György vagy akár Csank János.

Kapcsolódó Cikkek