EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Milliárdos csalás: Felmentették P. Koltai Gábor filmproducert

Felmentette P. Koltai Gábor filmproducert a milliárdos nagyságrendű költségvetési csalás, pénzmosás es más bűncselekmények vádja alól a Fővárosi Törvényszék csütörtökön kihirdetett elsőfokú ítéletével.

Az ügyben megvádolt összesen kilenc ember közül ötnek a bűnösségét mondta ki a bíróság költségvetési csalás es más bűncselekmények miatt.

A büntetőeljárás 2010-ben indult, a büntetőper 2014-ben, az ügyben több vádiratot egyesítettek a bíróság előtt.

Az ügyészség szerint P. Koltai Gábor es megvádolt társai 2008 és 2010 között filmkészítéssel összefüggésben fiktív számlákkal összességében többmilliárdos áfacsalást követtek el.

Az ügyész korábban vádbeszédében a vádlottak többségére letöltendő szabadságvesztést kért, a vádlottak és védőik felmentésért folyamodtak.

Az elsőfokú ítélet szóbeli indoklása jelenleg is tart a Fővárosi Törvényszéken.

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.