2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Milliókkal segítenek az MTVA műsorvezetői

Szerdán újabb kerek számhoz érkezett Héder Barna vetélkedője, a Maradj talpon!. A Duna televízió kvízműsora a 700. adást speciális különkiadással ünnepelte meg, amiben az MTVA műsorvezetői tették próbára tudásukat. A tét különösen nagy volt a kihívó játékos, Bényi Ildikó számára. Az Önök kérték és a Hogy volt?! műsorvezetője ugyanis jótékony célra, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet számára ajánlotta fel a nyereményt.

„Nem tudom, utoljára melyik műsor felvételén izgultam ennyire. Számomra otthonos terep a stúdió, így elképzelni sem tudom, hogy min mennek át azok a játékosok, akik nap mint nap próbára teszik magukat az adásban, minden tiszteletem az övék. Számomra is bebizonyosodott, hogy otthonról könnyebb okosnak lenni, „élesben” olyan dolgokat is elfelejt az ember, amit egy hétköznapi helyzetben rögtön tudna. Azért különösen izgultam, hogy minél nagyobb összeget tudjak összegyűjteni a jótékony célra” – mondta Bényi Ildikó, aki számára a mindennapjaiból sem hiányzik a jótékonyság, hiszen rendszeresen ő szervezi a közmédia véradási akcióit.


A műsorvezető eltökéltsége meg is hozta a várt sikert: 2 531 325 Ft-tal szállt ki a játékból. A fennmaradó játékidőben egyenes kieséses gyorskör következett, amelyben Kraszkó Zita maradt utoljára talpon.

„Semmiképpen nem akartam lezuhanni, ez motivált. Tudom magamról, hogy tériszonyom van, de a stúdióban még engem is meglepett, hogy mennyire nem szeretném megtudni, mi lapul a csapóajtó alatt. Viszont úgy tűnik kellő lendületet adott a félelmem és így én maradtam talpon a gyorskör végén. Örülök, hogy hozzájárulhattam az adomány összegéhez, Ildikónak pedig gratulálok, nagyszerűen játszott” – árulta el a Magyarország, szeretlek! csapatkapitánya.


Zita 750 000 Ft-os nyereményével együtt 3 281 325 Ft-ot gyűjtöttek az MTVA műsorvezetői a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet számára.

A Maradj talpon! folyamatosan várja a játékosok jelentkezését. Úgy érzi, ön lehetne a 25 millió forintos fődíj következő nyertese? Próbára tenné tudását a képernyőn? Jelentkezzen Héder Barna vetélkedőjébe a [email protected] e-mail címen, a www.mediaklikk.hu/vetelkedo/ címen vagy a (06-1) 759-5959-es telefonszámon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.