EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Minden pénzzel elszámolt a tanár

Közleményt adott ki a Szemerések a Szemeréért Alapítvány kuratóriumi tagja, amelyben azt állítja, minden pénzzel elszámolt.

A HVG.hu saját információra hivatkozva arról számolt be, hogy eltűnt egy V. kerületi általános iskola és gimnázium alapítványának pénze, amit a szülők adtak össze a gyerekeik táborozására, kirándulásra, tanulmányi jutalmakra.


A várható botrány miatt névtelenséget kérő, iskolához közeli forrásaink szerint a milliós összeg eltüntetéséért az intézmény egyik tanárának, K. Andrásnak van köze” – írja többek között a lap.

Ezzel szemben Király András az alábbi közleményt adta ki:

“Nyilatkozat:

Tisztelt Szerkesztőség! Alulírott Király András ezennel közlöm Önökkel, hogy a mai nap megjelent cikkükben valótlanságot állítanak rólam. Az igazság az, hogy hogy a Szemerések a Szemeréért Alapítvány kuratóriumi tagságomról lemondtam és a házi pénztárban lévő pénzekkel elszámoltam. Kérem, hogy a jövőben valótlan állítások közzétételétől tartózkodni szíveskedjen.

Üdvözlettel: Király András”

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.