EUR: 323,62 Ft
CHF: 287,22 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Belföld

„Missziónk az egészségmegőrzés”

Ökrösi Leventét, a Wellness Eszközök Üzlet Kft. ügyvezetőjét kérdeztük a Lónyay utca 18/A alatt található, közérzetjavító és wellnesstermékeket forgalmazó üzlet termékeiről, elégedett vásárlóiról és terveiről.

– Milyen típusú termékekkel, szolgáltatásokkal segíthetik az emberek mindennapjait?


– Büszkén kijelenthetjük, hogy mára már több mint 40-fajta termékkel állunk vásárlóink  rendelkezésére. Termékeink, eszközeink saját márkás, prémium kategóriás közérzetjavító és wellnesseszközök, amelyek eredményesen segíthetik vitalitásunk fenntartását. A PRESTIGE üzletben lehetőség nyílik arra, hogy egy orvosi diagnózisnak nem minősülő testállapot-felmérő tesztet végezzünk, ezáltal javasolni tudjuk vásárlóinknak a véleményünk szerint legalkalmasabb wellnesskészüléket, -eszközt. A cégünknél végzett testállapot-felmérő teszt díjtalan.

(Fotó: Keresztesi Balázs)

– Mit gondolnak, miért vannak a legtöbb elégedett ügyféllel rendelkező cégek között ezen a területen?

– Határozottan azt tudom mondani, hogy az őszinteség és a hivatástudat az, ami megkülönböztet minket másoktól. Mi nem vagyunk orvosok vagy természetgyógyászok, nem diagnosztizálunk és nem gyógyítunk. Üzletünk nem orvosi rendelő, nem orvosi intézmény. Mi kizárólag az ügyfeleink, családtagjaink és a saját tapasztalatainkat tudjuk megosztani a vásárlóinkkal. Fokozottan figyelünk arra, hogy munkatársaink hivatásuknak érezzék embertárasaik megsegítését.

– Mik a terveik a jövőre nézve?

– Becsléseink szerint 2017 elejére körülbelül 1000 ügyfelünk számolt be pozitív tapasztalatokról. Célunk ennek a számnak a megsokszorozása! Missziónknak tekintjük azt, hogy országos és nemzetközi szinten felhívjuk a figyelmet egészségünk megőrzésének fontosságára.

Kapcsolódó Cikkek