EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,29 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Molotov-koktéllal állt bosszút a féltékeny férj

Hajszál híján nem lett szörnyű vége egy szerelmi háromszögnek, aminek egy nő, annak volt élettársa, és az agresszív férj voltak a főszereplők.

Évekkel korábban az 53 éves nő elhagyta párját egy új szerelemért, akihez feleségül is ment. Azonban az előző élettársával is megmaradt a kapcsolata, olyannyira, hogy később az ő vállán sírta ki magát rendszeresen, mert a férje folyamatosan verte őt.  Az asszonynak egy alkalommal több bordája is eltört, ráadásul mindennapossá váltak a súlyos sérülések, amiknek a nyomait a testén viselte. Ekkor már az agresszív férj ellen többször is indult eljárás súlyos testi sértés miatt, de mindig csak pénzbírságra ítélték.


Április közepére a bántalmazott asszony annyira besokallt a folyamatos ütlegektől, hogy úgy döntött, elhagyja Tamást.  Mivel nem volt hova mennie,  egy almásfűzfői munkásszállóra menekült – olvasható a Zsaru magazin cikke a Police.hu oldalán. B. Tamás ebbe nem nyugodott bele, folyamatosa zaklatta és hívogatta telefonon. Így tett akkor is, amikor  a nő épp expárját látogatta meg. A beszélgetés végén a feleség elfelejtette megszakítani a vonalat, így a frissen elhagyott férfi szinte eszét vesztette a féltékenységtől, mivel hallotta asszonyát beszélgetni a volt élettársával. Dühében felült részegen egy vonatra és a férfi házához ment, hogy bosszút álljon.

Útközben megállt egy  benzinkútnál és egy félliteres flakont megtöltött benzinnel – mesélte a részleteket Götz Tamás százados, a Komáromi Rendőrkapitányság nyomozó alosztályának vezetője.


Bár a férj többször becsöngetett, nem engedték be, mire a benzines flakonba bedugott egy zsebkendőt, amit meggyújtott, majd a ház ablaka felé elhajította. Szerencsére a molotov-koktél célt tévesztett, így nem találta el az ablakot, ami alatt állt a gázkonvektor, ami akár be is robbanhatott volna.

A részeg bosszúállót végül a rendőrök a vasútállomáson kapták el.  A bíróság április 30-án elrendelte a letartóztatását közveszély okozása, bűntette kísérletének vádjával.

Kapcsolódó Cikkek

  • Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

    Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

    Egyenként akár 50 millió forint magvető befektetést és akcelerációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe az MVM Edison startup versenyének győztesei; az MVM Csoport harmadik alkalommal kiírt innovációs pályázatára január végéig jelentkezhetnek ígéretes ötleteikkel az innovatív fejlesztők – közölték a szervezők.

  • Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

    Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

    Ötmillió forintos kikiáltási árról indulva végül 10 millió forintért kelt el Radnóti Miklós klasszikusának, a Járkálj csak, halálraítélt című versnek egyetlen fennmaradt kézirata a Központi Antikvárium péntek esti árverésén.