EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Külföld

Nagykövetet kergetett meg egy vaddisznó

Leigh Turner brit nagykövet egy esős délután úgy döntött, nem ül a négy fal között és a rossz időjárás ellenére elindult sétálni egy Bécs közelében lévő parkba.

Néhány kilométer megtétele után észrevette, hogy vaddisznók csörtetnek el mellette, majd a park egy erdősebb részéhez érve egy újabb kondába botlott. Turner megpróbált csendben odébbállni, ám ezt az egyik vaddisznó nem nézte jó szemmel és a nagykövetre rontott. A politikus azonnal futásnak eredt, de csak egy fára felmászva tudta elkerülni a felöklelést, aztán fél órát gubbasztott a magasban, mire hazaindulhatott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Kérdéses, hogy a New York-i CEU hogyan tud Magyarországon a felsőoktatási tanulmányokkal kapcsolatban dokumentumokat kiállítani akkor, amikor azt Philadelphiában akkreditálták, és alapító okiratában a budapesti egyetem címe szerepel, az amerikai metropoliszra pedig csak hivatkoznak – teszi fel a kérdést a Magyar Idők.

 • Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Moszkvában őrizetbe vették az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet négy tagját, akik merényletekre készültek az orosz főváros közlekedési hálózatának objektumai ellen – közölte csütörtökön a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

 • Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy orosz újságírót egy szibériai kisvárosban, a helyi hatóságok csütörtöki közlése szerint az illetőt munkájával kapcsolatban ölhették meg, de egyelőre nem tudják, hogy milyen indítékkal.