EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Nyíregyháza

Négycsillagos szálloda épül

Megkezdődött az új sóstói négycsillagos szálloda építése. A wellness- és konferenciahotel a Modern Városok Program keretében, 4 milliárd forintból készül el. Várhatóan 2018 júniusában adják át.

A hotel épülete 9032,1 négyzetméter nettó alapterületen helyezkedik majd el, hasznos – alagsori teremgarázs nélkül számított – belső alapterülete 6794,2 négyzetméter lesz. 122 szoba, 145 fős étterem (terasszal 195 fős), több mint 200 főt befogadó, szekcionálható konferenciaterem, mini wellness és fitnesz, látványbár, gyermekélménysziget, a lobbyban bizniszsarok és ajándékbolt áll a vendégek rendelkezésére. A szállodához kerékpártároló, 90 férőhelyes mélygarázs és 63 felszíni parkoló is tartozik majd.


Szálloda (Fotó: Lokál)

A szálloda vendégszobái méret és felszereltség szempontjából igen változatosak lesznek. Standard és superior vendégszobákat, lakosztályokat és mozgássérültek számára kialakított szobákat is lehet majd választani. Lesz egy 145 férőhelyes, flexibilisen alakítható étterem a sétány felé tájolt, 50 férőhelyes terasszal, valamint egy 30 férőhelyes lobbybár és lounge a sétány és a Svájci Lak felé tájolva, a hozzá tartozó 15 férőhelyes terasszal. A szálloda negyedik emeletén pedig egy fitneszlátványbár is fogadja a vendégeket. Az Aquarius Élményfürdővel való szerves összeköttetést építészetileg egy fedett, zárt, fűthető híd biztosítja.

Az új sóstói négycsillagos szálloda megépülésének köszönhetően 66 új munkahely jön létre Nyíregyházán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.