EUR: 332,75 Ft
CHF: 302,42 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Extra

Nem akar válni a Hajdú-házaspár

Sem Hajdú Péter, sem Sarka Kata nem adta be újra a válókeresetet, és két sikertelen próbálkozás után jelenleg egyikük sem sietteti a hivatalos szakítást és kenyértörést. Az egykori szerelmeseket még az sem zavarja, hogy már mindkettőjüknek új párja van.

Úgy tűnik, minden más jobban érdekli az egykori álompárt, Hajdú Pétert és Sarka Katát, mint a válásuk. A modellből lett üzletasszony a szépségversenyével, míg a showman a tévés produkciójával és a Törökbálinton hamarosan megnyíló luxusklinikájával van elfoglalva. Hiába a gyakorlatban már jó ideje nem alkotnak egy párt, a hivatalos szakítást egyikük sem sürgeti. Ami elég furcsa, főleg hogy Hajdú Péter hónapok óta felvállalta új párját, Esztert, és ahogy azt a Lokál elsőként megírta, Sarka Kata pedig már együtt is él üzletember párjával, B. Istvánnal.


-Annyi dolgom van az Esti Frizbi és az orvosi centrum kapcsán, hogy most ez élvez prioritást. Én nem adtam be a válókeresetet, nem tudom, hogy Kata beadta-e, de még nem kaptam semmit. Engem nem sürget senki és semmi. Nyilván, ha Katát sürgeti valami, akkor majd beadja, és ha lesz időm, akkor leülünk, és megbeszéljük, de most nem tudok ezzel foglalkozni – árulta el a Lokálnak a producer, aki azt is megosztotta lapunkkal, hogy a kezdeti, kissé karcos viszonyuk normalizálódott nejével: Tök normális a kapcsolatunk, a gyerekekkel kapcsolatban rendszeresen kontaktálunk.

Fotó: Csudai Sándor

A Lokál Sarka Katát is megkérdezte a válásról, aki nem szeretett volna nyilatkoznia a témában, de annyit elárult, ő is rengeteget dolgozik, és a közelgő szépségkirálynő-választás miatt teljesen be van táblázva. Tehát, úgy tűnik, a csinos üzletasszonynak, és a műsorvezetőnek sem célja mihamarabb pontot tenni a kilenc évig tartó házasságukra, sőt, mintha halogatnák a hivatalos procedúrát, halovány esélyt adva ezzel a visszakozásra. Hiszen Hajdú Péter bár hónapok óta együtt van Eszterrel, kapcsolatuk még mindig gyerekcipőben jár, sőt, a Lokálnak elejtett egy félmondatot arról, hogy talán neje magánélete sem teljesen kerek.


-Nem költöztünk össze Eszterrel, és még mindig nem tudom mikor találkozik majd a gyerekekkel, úgyhogy az én életemben nem történt semmi új, ellenben Katával, akinek tök színes most a magánélete, biztos tudna mit mesélni – mondta sejtelmesen Hajdú, akinek felesége valamiért hetek óta nem beszél a magánéletéről.

Talán máris véget ért a Hajdú Péter baráti körébe tartozó B. Istvánnal való románca az üzletasszonynak? Mindenesetre egy biztos: a házaspár egyik tagja sem foglalkozik a válással, ami  komoly kérdéseket vethet fel az új párokban, kevésbé persze Eszterben, akit a producer felvállal és tervezget vele.

– Eszterrel és a gyerekekkel is tervezek nyaralást, de ez két külön nyaralás lesz – szögezte le Hajdú.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek