EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,80 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

Nem kérnek a konzervatív diákokból a liberális tanulók

Bár irányelvüknek  mindig is a toleranciát vallják elsőként magukénak a liberálisok, egy felmérés szerint ez azonban a valóságban másként van.

A 888 által közölt felmérés szerint, Amerikában a demokrata diákok nagyon nem érzik jól magukat, ha egy konzervatív diák a szobatársuk.

A kutatásból kiderült, a liberális diákok 45 százaléka nem szeretne vele ellentétes világnézettel bíró emberrel egy szobában lakni. Ez a szám közel négyszerese a konzervatívokénak; a republikánus diákoknak csak a 12 százaléka nem viseli el, ha demokrata a szobatársa – olvasható a portál cikkében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Erősebb lehet Merkel utódja

    Erősebb lehet Merkel utódja

    Kíváncsian várják az elemzők, hogy elhagyja-e elődje erősen migránspárti politikáját az Angela Merkel pártelnöki helyére hajszállal megválasztott Annegret Kramp-Karrenbauer. A Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója szerint a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, politikailag akár erősebb is lehet, mint elődje, aki lényegében a migrációs politikájába bukott bele.

  • Elfogadták Soros migránspaktumát

    Elfogadták Soros migránspaktumát

    Elfogadta 150 ENSZ tagállam képviselőjének többsége azt a globális menekültügyi csomagot, amelyről a világszervezet közgyűlése 19-én szavaz majd, de több mint tucatnyi ország lépett ki már a csomag egyeztetési folyamatából.