EUR: 326,86 Ft
CHF: 300,84 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Extra

Nem költözik össze feleségével Oszter

Failoni Donatella és Oszter Sándor továbbra sem élnek egy fedél alatt. Noha a pár eladta budapesti otthonát, ahol korábban a teleket töltötték, most sem költöztek össze. Az ország két külön pontján laknak.

Nemrég robbant a hír, hogy Oszter Sándor ittas vezetéses botránya után most felesége, Failoni Donatella jogosítványát is épp emiatt vették el. – Megalázó és nevetséges, hogy napok óta arról szólnak a hírek, hogy ittasan vezettem – mondta bosszúsan a zongoraművész, aki néhány hete Budapesten, az Istenhegyi úton koccant össze egy másik járművel, amelynek sofőrje rendőrt hívott és feljelentést tett. – Valóban megittam egy pohár bort, de ez nem jelenti azt, hogy ittas lettem volna, szeretném elfelejteni ezt a történetet és a megaláztatást – tette hozzá Donatella, aki a történtek után egyedül, a Balaton-parton piheni ki a fáradalmakat, míg férje, Oszter Sándor Nógrád megyei vadászkastélyukban lakik. A színész és felesége korábban is többlaki életet éltek, saját bevallásuk szerint inkább az volt a szokatlan, ha egymás mellett hajthatták álomra a fejüket, ennek ellenére mindig nagy összhang volt kettejük között, sőt ezt tartják a hosszú házasságuk titkának is. A pár néhány héttel ezelőtt eladta budapesti házát, amiről Oszter korábban úgy nyilatkozott, nem szereti a városi forgatagot, éppen ezért nem lakik itt feleségével, ám úgy döntöttek, továbbra is jobb, ha az ország két külön pontján élnek.


Failloni Donatella zongorán kísérte férjét, Oszter Sándort Fotó: Csudai Sándor

– Egyszerű, én Diósjenőn érzem jól magam. Budapest egy nagy feszültségű metropolis, az ember ott átveszi az ártó energiákat. Itt, a Börzsönyben viszont kedvemre lazulhatok. Én erdőjáró ember vagyok, szeretek vadászni – mondta korábban a színész, majd hozzátette, házassága ma már inkább az összhangról szól, mint a szerelemről. – Be kell látni, hogy a szerelem múlandó. Ám a házasságban a felek között szimbiózis alakul ki – nyilatkozta tavaly Oszter Sándor a Story magazinnak, de úgy tűnik, a művészházaspár az után is jobbnak látja a különélést, miután megváltak budapesti ingatlanuktól.  – Miután eladtuk a budapesti lakást, én a balatoni házunkban, férjem Diósjenőn lakik. Nemrég jöttem le ismét a tópartra, itt is maradok őszig. Mostantól a nógrádi ház lesz a család bázisa, már be is jelentkeztem oda, ott lesz az állandó lakcímem is, én mégis jobban érzem magam nyáron a Balatonnál. Mint azt korábban is elmondtam, sosem éltünk külön, csupán arról van szó, hogy én a tóparton, Sándor az erdő közelében érzi jól magát, de a nyaralóba is ő hozott le, és olykor meg is látogat – mondta Donatella, akinek most segítség és jogosítvány nélkül kissé körülményesebb lesz akár a közértbe is eljutni a vidéki faluban. – Lehet, hogy most nehezebb lesz a mindennapi élet autó nélkül, de mindent meg lehet oldani – zárta rövidre a jogosítvánnyal kapcsolatos témát a művésznő.

Oszter Sándor (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek