EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Nem költözik össze feleségével Oszter

Failoni Donatella és Oszter Sándor továbbra sem élnek egy fedél alatt. Noha a pár eladta budapesti otthonát, ahol korábban a teleket töltötték, most sem költöztek össze. Az ország két külön pontján laknak.

Nemrég robbant a hír, hogy Oszter Sándor ittas vezetéses botránya után most felesége, Failoni Donatella jogosítványát is épp emiatt vették el. – Megalázó és nevetséges, hogy napok óta arról szólnak a hírek, hogy ittasan vezettem – mondta bosszúsan a zongoraművész, aki néhány hete Budapesten, az Istenhegyi úton koccant össze egy másik járművel, amelynek sofőrje rendőrt hívott és feljelentést tett. – Valóban megittam egy pohár bort, de ez nem jelenti azt, hogy ittas lettem volna, szeretném elfelejteni ezt a történetet és a megaláztatást – tette hozzá Donatella, aki a történtek után egyedül, a Balaton-parton piheni ki a fáradalmakat, míg férje, Oszter Sándor Nógrád megyei vadászkastélyukban lakik. A színész és felesége korábban is többlaki életet éltek, saját bevallásuk szerint inkább az volt a szokatlan, ha egymás mellett hajthatták álomra a fejüket, ennek ellenére mindig nagy összhang volt kettejük között, sőt ezt tartják a hosszú házasságuk titkának is. A pár néhány héttel ezelőtt eladta budapesti házát, amiről Oszter korábban úgy nyilatkozott, nem szereti a városi forgatagot, éppen ezért nem lakik itt feleségével, ám úgy döntöttek, továbbra is jobb, ha az ország két külön pontján élnek.


Failloni Donatella zongorán kísérte férjét, Oszter Sándort Fotó: Csudai Sándor

– Egyszerű, én Diósjenőn érzem jól magam. Budapest egy nagy feszültségű metropolis, az ember ott átveszi az ártó energiákat. Itt, a Börzsönyben viszont kedvemre lazulhatok. Én erdőjáró ember vagyok, szeretek vadászni – mondta korábban a színész, majd hozzátette, házassága ma már inkább az összhangról szól, mint a szerelemről. – Be kell látni, hogy a szerelem múlandó. Ám a házasságban a felek között szimbiózis alakul ki – nyilatkozta tavaly Oszter Sándor a Story magazinnak, de úgy tűnik, a művészházaspár az után is jobbnak látja a különélést, miután megváltak budapesti ingatlanuktól.  – Miután eladtuk a budapesti lakást, én a balatoni házunkban, férjem Diósjenőn lakik. Nemrég jöttem le ismét a tópartra, itt is maradok őszig. Mostantól a nógrádi ház lesz a család bázisa, már be is jelentkeztem oda, ott lesz az állandó lakcímem is, én mégis jobban érzem magam nyáron a Balatonnál. Mint azt korábban is elmondtam, sosem éltünk külön, csupán arról van szó, hogy én a tóparton, Sándor az erdő közelében érzi jól magát, de a nyaralóba is ő hozott le, és olykor meg is látogat – mondta Donatella, akinek most segítség és jogosítvány nélkül kissé körülményesebb lesz akár a közértbe is eljutni a vidéki faluban. – Lehet, hogy most nehezebb lesz a mindennapi élet autó nélkül, de mindent meg lehet oldani – zárta rövidre a jogosítvánnyal kapcsolatos témát a művésznő.

Oszter Sándor (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.