EUR: 322,08 Ft
CHF: 285,64 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Belföld

Nem mindenki akarta miniszterelnök-jelöltnek Botkát

Az MSZP kongresszusa megválasztotta a párt miniszterelnök-jelöltjének Botka László szegedi polgármestert – jelentette be az ellenzéki párt elnöke szombaton Budapesten.

Molnár Gyula közölte, a 292 küldöttből 280-an szavaztak a kormányfőjelölti posztra egyedül aspiráló Botka Lászlóra.


Botka László Soros embere – reagált a Fidesz-frakció az MSZP kongresszusára.

Botka László Soros embere. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje egyértelművé tette, hogy ha a szocialisták nyerik a választást, akkor lebontják a kerítést, vagyis beengedik a migránsokat, ezzel veszélybe sodornák Magyarország és egész Európa biztonságát. A szocialisták készen állnak Soros és Brüsszel bevándorláspolitikájának végrehajtására. Nem csak a kerítést akarják lebontani, hanem támogatják a migránsok kötelező felső korlát nélküli betelepítését is, az erről szóló javaslatokat az Európai Parlamentben is megszavazták – olvasható a közleményben.


Mint arról mi is beszámoltunk, Botka László egyértelművé tette, hogy ha a szocialisták kerülnek kormányra, akkor lebontják a déli határvédelmi kerítést.

Közben nem Szegeden is egyre többen elégedetlenek.

A megkárosított, tönkretett Szeviép-alvállalkozókat és a hányatott sorsú Cserepes sori piacosokat is képviselő jogász szerint Szeged városa a maffia kezébe került, és a keresztapát úgy hívják, hogy Botka László. Szabó Bálint korábban utalt arra, hogy a VIP-parkoló-perben a vádlottak padján ül az egyik alpolgármester, a címzetes főjegyző és a kabinetfőnöke is. Azt is mondta, hogy a Szeviép-vezérek nagyjából tízmilliárd forintot loptak el a polgármester szeme láttára, amihez elmondása szerint asszisztált is a városvezető.

Közben a Fidesz szegedi szervezete nemrég vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményezett Botka László ellen, tisztán akarnak látni valós vagyoni helyzetét illetően. A Lokál is többször beszámolt az MSZP miniszterelnök-jelöltjének ügyeiről, a Fidesz frakció már egy hete felszólította, ha valóban fontos az igazság, akkor tisztázza végre magát a vagyonnyilatkozatából eltitkolt luxustételek miatt!

Május elején derült ki, hogy a luxuséletet élő szocialista politikus kihagyta vagyonnyilatkozatából milliós Rolex óráját, egy szegedi földterületet is “elfelejtett” megemlíteni benne.

Kapcsolódó Cikkek