EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,80 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Nem zavarja az ellenzéket az erőszakos fenyegetés

Szilágyi Györgynek egyhavi tiszteletdíjáról kellett volna lemondania, ha a házbizottság rendkívüli ülésén minden frakció képviselője elfogadja Kövér László javaslatát. 

Mint arról beszámoltunk a jobbikos politikus hétfő délután a parlamentben trágár módon erőszakkal fenyegette meg Dömötör Csaba államtitkárt.


Gyere ki, úgy nyakon b.szlak, hogy leszáll a fejed” – mondta Szilágyi Dömötör Csabának.

A Magyar Idők most arról számolt be, Szilágyi György egyhavi tiszteletdíjának megvonását javasolta csütörtökön Kövér László házelnök a házbizottság rendkívüli ülésén, ahol a jobbikos képviselő veréssel fenyegetését vették napirendre.


Az ülésen részt vevő Vejkey Imre, a KDNP frakcióvezető-helyettese lapunknak elmondta: Kövér László előterjesztését az ellenzéki frakciók (MSZP, Jobbik, LMP) képviselői nem fogadták el, így a házelnök legfeljebb két héten belül egyedül hoz döntést a tiszteletdíj megvonásáról – írja a lap.

Ezek a cikkek is érdekelhetik:

Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.

 • A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői budapesti ülésén.