EUR: 323,15 Ft
CHF: 287,06 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Ők a sztárvilág legmenőbb anya-lánya párosai – Fotók!

Divatosak, híresek, gyönyörűek és a lábaik előtt hever a világ – megmutatjuk a sztárvilág legmenőbb anya-lánya párosait.

Jerry Hall és Georgia May


Hihetetlen, hogy az egykori szupermodell, Jerry Hall már 60 éves, ráadásul tavaly újra oltár elé állt: hozzáment a 86 éves Rupert Murdochhoz. Csodaszép lánya, a 26 éves Georgia May a rocksztár Mick Jaggertől született.

/Fotó: Profimedia, Abaca

Demi Moore és Rumer

Sokan hangoztatják Hollywoodban, hogy az 54 éves Demi Moore még mindig sokkal szexibb, mint lánya, Rumer Willis. Az azonban tény, hogy Bruce Willis 28 éves gyermeke mindent megtesz, hogy híres szülei mellett felhívja magára a figyelmet.

/Fotó:  Profimedia, INSTAR Images

 

Reese Witherspoon és Ava

A 41 éves Reese Witherspoon színésznő és 17 éves lánya, Ava mintha ikertestvérek lennének. Sugárzó szépségek, akik a nyilvános eseményeken is egymáshoz öltöznek.

/Fotó:  Profimedia, INSTAR Images

Cindy Crawford és Kaia

Az 51 éves Cindy Crawford és a 15 éves Kaia úgy sétál az utcán, mintha egy fotózáson lennének. Ez nem is csoda, hiszen mindketten modellkednek.

/Fotó: Profimedia, Splash

Andie MacDowell és Rainey

Andie MacDowellről senki sem gondolná, hogy már 59 éves, hiszen igazán kortalan szépség. Lánya, a 27 éves Rainey pedig büszke lehet, mert jó géneket örökölt: nemcsak édesanyja gyönyörű, de édesapja, Paul Qualley is modell volt.

/Fotó:  Profimedia, ADMedia

Kapcsolódó Cikkek