EUR: 323,42 Ft
CHF: 287,97 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

A 70. Cannes-i Filmfesztivál sem maradhatott el kivillanó testrészek és alsóneműk nélkül. Idén a keblek helyett a tangákra fókuszáltak a lesifotósok, bár akadt olyan is, aki gyakorlatig meztelenül vonult végig a vörös szőnyegen. 

Lara Lieto


Adrien Brody magyar származású kedvesének ruhája megadta magát a fotósok előtt, és csupán millimétereken múlt, hogy ne omoljon le a melléről. 

/Fotó: Profimedia, Crystal pictures

 

Fan Bingbing

Az idei zsűri ázsiai származású szupersztárja igen merész estélyit választott. A világ divatmagazinjai azóta is találgatják, hogy vajon optikai csalódás volt, vagy tényleg nem viselt bugyit a színésznő.

/Fotó: Profimedia, Splash

Bella Hadid

Az amerikai modell volt az idei fesztivál villantáskirálynője: a nyitó film bemutatóján csak alsóneműt mutatott, azonban a jótékonysági gálán szinte csak egy bugyit viselt.

/ Fotó: Profimedia, Abaca

/Fotó: Profimedia, Crystal pictures

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Liptai Claudia befejezte

  Vége! Liptai Claudia befejezte

  Komoly döntést hozott a műsorvezető, aki elmondása szerint már arra vágyik, hogy a maga ura legyen, ráadásul szeretne minél több időt a gyermekeivel tölteni.

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.