EUR: 323,65 Ft
CHF: 287,17 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Tatabánya

Olasz autócsodák mutatkoztak be

Igazi autócsodák jártak Tatabányán. A világ egyik legnépszerűbb márkájának magyar tulajdonosai gyűltek össze, hogy együtt töltsék a hétvégét Tatán, odafelé menet pedig a városunkat is útba ejtették.

A Ferrari Club Hungaryt 2011-ben alapították. Azóta folyamatosan növekszik, bővül, jelenleg 25 tagja van a klubnak. Egyre több Ferrari-tulajdonos jelzi csatlakozási igényét, amiről a vezetőség egy alapos elbírálási folyamat után dönt. Ez Magyarországon az egyetlen, a Ferrari által hivatalosan elfogadott, jóváhagyott szervezet, egyben a hivatalos magyar Ferrari Képviselet partnere. Ferrari Clubok a világ 45 országában vannak jelen, és több mint 13 ezer tagjuk van.


A magyar hivatalos Ferrari-klub 25 tagú, és szigorú feltételekkel lehet közéjük kerülni

– Mindannyian szeretjük a Ferrarit, és szeretnénk egyre népszerűbbé tenni a márkát Magyarországon – mondta el Kulcsár Tibor, a klub alelnöke. – A presztízse természetesen hatalmas, de nem véletlenül. Azt nem tudjuk, pontosan hány Ferrari van jelenleg Magyarországon, de úgy nagyjából 150-200 darabra tehető a számuk.

Ferrari-tulajdonosnak lenni egy életérzés – vallják a klub tagjai.


– Ez nem csak egy autó – hangsúlyozta Sipka Csaba, a Ferrari Club Hungary elnöke. – Aki egyszer megtapasztalja, milyen érzés vezetni egy ilyen kocsit, azonnal beleszeret. Ráadásul nálunk a klubban a közösség is kiváló: sikeres és jó emberek hódolnak együtt a szenvedélyüknek. Fontos célunk, hogy a jövőben a hasonló külföldi klubokkal közösen is szervezzünk programokat.

A Ferrari Club célja, hogy a tulajdonosok megoszthassák egymással és a rajongókkal az ágaskodó ló iránti szenvedélyüket, emellett a Ferrari-ügyfelek és -tulajdonosok találkozási pontja is. A program keretében Tatára és Neszmélyre is ellátogattak a klub tagjai.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.