EUR: 323,65 Ft
CHF: 287,30 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Öngyilkos lett Reviczky Gábor édesanyja

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt élete tragédiájáról a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Reviczky Gábor, aki kamaszként veszítette el szeretett édesanyját. Az asszony önkezével vetett véget életének.

– Szegény anyánk skizofrén volt. Tizenhárom éves voltam, amikor öngyilkos lett, a vonat elé vetette magát. A tragédia előtt egy szép, négyemeletes, gőzfűtéses házban volt a lakásunk, ezt cseréltük el egy óriási villára. Akkor még élt az anyánk. Amikor meghalt, apám összehozta az egész családot, mindenki hozzánk költözött – mesélte a Hot!-nak a színész, akinek mostani tágas otthona, nagy kertje és magnóliafái ezekre az időkre emlékezteti őt. Mára sikerült feldolgoznia a tragédiát és boldog életet él feleségével, Krisztával, akivel már 24 éve házasok.

Reviczky Gábor színész

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.