2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Szekszárd

Online lehet a kéményseprést intézni

Május tizedike óta működik a katasztrófavédelem kéményseprőipari honlapjának megújított online ügyintézési felülete. Az átalakítással és fejlesztéssel egyszerűbbé és gyorsabbá válik az időpontfoglalás és megrendelés folyamata. A katasztrófavédelem ügyfelei várhatóan az eddiginél is nagyobb számban használják majd a területi és időkorlátok nélkül működő honlap ügyfélszolgálati oldalát.

A kéményseprő-ügyfélszolgálatra idén április végéig beérkezett 8500 levél és e-mail hetven százaléka – körülbelül hatezer levél – az elmaradt sormunka pótlására irányuló időpont-egyeztetési kérelem vagy megrendelés volt. Amennyiben a tervezett sormunka a lakosokkal értesítők útján tudatott első és második időpontban is meghiúsul, a kéményseprőipari szerv és az ingatlan használója harmadik időpontban állapodik meg. Ennek a harmadik kiszállásnak az időpontját van lehetőségük a katasztrófavédelem ellátási területén élőknek online, az Időpontfoglalás nevű űrlap kitöltésével és elküldésével megválasztani.


A kéményseprők honlapjának ügyfélszolgálati oldala: www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/ugyfelszolgalat.

Könnyebb lesz az időpontegyeztetés a kéményseprőkkel
Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az Európai Unió diplomáciai kommunikációs hálózatához, olyan tartalmakat töltve le, amelyekben európai diplomaták fejezik ki aggályukat Donald Trump amerikai elnök kormányával, az Oroszországgal és Kínával való “küzdelmekkel” és annak kockázatával kapcsolatosan, hogy Irán feléleszti nukleáris programját – számolt be internetes oldalán a The New York Times (NYT).

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.