EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Orbán Viktor Bözsi néninek: újabb nyugdíjemelés jöhet

Orbán Viktor miniszterelnök ellátogatott Nagygécre, mely a legnéptelenebb kis falu hazánkban, és ott benézett Bözsi nénihez is, akivel egy jót beszélgetett.

A miniszterelnök pénteken, miután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengeren átadta a város tanuszodáját, az 1970-es nagy árvíz következtében szinte teljesen elnéptelenedett Nagygécre látogatott. A falut jelenleg hatan lakják, egyikük egy kedves idős asszony, Bözsi néni, aki nem volt hajlandó elköltözni és hűséges maradt szülőfalujához. Őt látogatta meg Orbán Viktor, egy nagy csokor virággal köszöntötte és egy jót beszélgettek.

Az idős néni megmutatta a gondosan rendben tartott kis gazdaságot, a jószágokat, a házat, ahol egyedül él és gazdálkodik. Bözsi néni a nyugdíjakra terelte a szót, elmesélte hogy nagyon jól jött a múltkori 1,6 százalékos emelés és az év végi 10 ezer forint. Erre Orbán Viktor azt felelte, hogyha év végén, jól alakulnak a számok, novemberben ismét emeli a nyugdíjakat.


Nemzeti Konzultáció Bözsi nénivel // National Consultation with "Bözsi néni"

Geplaatst door Orbán Viktor op vrijdag 5 mei 2017

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.