EUR: 323,80 Ft
CHF: 287,73 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb XXI.kerület

Ovis ökotalálkozó

Környezetvédelmi találkozót tartottak a csepeli ovisok a Hollandi úton található Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban. A huszonnégy csepeli óvodából érkezett gyerekek huszonkét állomáson mentek végig, ahol játékos feladványok, szórakoztató programok várták őket.

Ezek között szerepelt a természet, az állatok és növények alaposabb megismerése, a szelektív hulladékgyűjtés elsajátítása, az ügyességi számok közül a horgászat fortélyainak megtanulása. Mindemellett nem volt hiány felhőtlen jókedvben sem.

Nem volt hiány a jókedvben sem

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.