EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Pasipéntek: Ez a szexi színész csábította el Weisz Fannit

Az utóbbi napokban sokakban merült fel a kérdés, hogy ki az a szemtelenül jóképű színész, aki hamarosan Weisz Fanni párjaként debütál a Szavak című színdarabban.

A siketek és hallók által egyaránt élvezhető előadásban a gyönyörű modell szerelmét Bács Péter alakítja. A kaszkadőrként is ismert színészt magyar és nemzetközi produkciókba is rendszeresen hívják szerepelni. Igazi adrenalinfüggőnek vallja magát, kifejezetten imádja, ha tízemeletes házak tetejéről vetheti le magát. Hetente többször edz, a küzdősportok szerelmese, ami látszik is az izmain.


Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.