2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Paudits Béla nem mer az unokájával találkozni

Még sosem látta kétéves unokáját Paudits Béla, aki megromlott egészségi állapota miatt nem akar találkozni lányával és unokájával, Márkocskával.

– Nem vagyok olyan egészségi és fizikai állapotban, hogy lásson. Majd ha jobban leszek, szeretném a karomban tartani és játszani vele – mondta a színész a Blikknek. Pauditsot egy gyomorfekély miatt műtötték, ám a seb elfertőződött. Bélcsavarodása miatt kellene újra kés alá feküdnie, de ahol először kezelték, oda fél visszamenni, máshol pedig nem vállalják.

Paudits Béla (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.