EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Belföld

Pető Zoltán: Magyarország leghallgatottabb könnyűzenei rádiója a Petőfi

A Petőfi Rádió a leghallgatottabb könnyűzenei csatorna ma Magyarországon – mondta Pető Zoltán csatornaigazgató szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

A rádió igazgatója elmondta, az átalakulást követően, körülbelül egy év alatt érték el, hogy naponta mintegy kétmillió hallgató kövesse az adást.


A műsorok sikerének titkát az igazgató abban látja, hogy a hallgatók “bioritmusához” igazítják a napirendet.

“Azt gondolom, hogy a Petőfi Rádió sikere abban is rejlik, hogy az elmúlt egy év alatt közel fél ezer új magyar könnyűzenei alkotást mutattunk be, ami azt gondolom, hogy a magyar piacon egyedülálló” – mondta az igazgató, megjegyezve: ezzel 150 előadó és együttes kapott első alkalmat a rádiós bemutatkozásra.

Bejelentette, országos körútba kezdenek, hogy megköszönjék a hallgatók bizalmát; a Tavaszi Hajtás elnevezésű akció már tavaly is nagyon sikeres volt.

A körút alatt ellátogatnak az ország minden szegletébe, kistelepülésekre és nagyvárosokba, ahol közönségtalálkozókat és koncerteket tartanak.

Egy nyereményakció is kapcsolódik az akcióhoz: egymillió forintot nyerhetnek azok, akik jelentkeznek a játékra – mondta Pető Zoltán.

Kapcsolódó Cikkek