EUR: 332,75 Ft
CHF: 302,42 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Sport

Piásan vezetett Tiger Woods

Ittas vezetés miatt került rács mögé a világhírű golfozó, Tiger Woods. A sportoló közleményben kért bocsánatot és jelentette ki, hogy vállalja a következményeket.

Hiába volt minden idők egyik legsikeresebb golfozója Tiger Woods, az utóbbi időben nem a sikereitől hangos a sajtó. A floridai WPTV regionális tévétársaság jelentette, hogy helyi idő szerint éjjel három órakor őrizetbe vették a 41 éves versenyzőt ittas vezetésért a Jupiter-szigeten lévő háza közelében, de miután beismerte tettét, szabadon engedték. A 41 éves sportember közleményben kért bocsánatot és jelentette ki, hogy vállalja a felelősséget tettéért, bár állítása szerint nem fogyasztott alkoholt.


Woods egyébként a múlt héten jelentette be, hogy évek óta nem érzi olyan jól magát, mint áprilisi hátműtéte után, de egyelőre nem szeretne beszélni visszatérésének dátumáról. Az áprilisi volt 2014 tavasza óta Woods negyedik műtétje, és bízott abban, hogy több hasonló beavatkozáson átesett golfozóhoz hasonlóan ő is vissza tud térni. Ugyanakkor arról is beszélt, az a legfontosabb számára, hogy fájdalmai végleg szűnjenek meg.

 

Sosem volt mintapolgár

A golfsztár első botránya 2009 végén robbant ki, amikor otthona közelében autójával fának hajtott. Hamar kiderült, hogy hűtlensége miatt kapott össze feleségével, és a családi perpatvar miatt következett be a baleset. Woods utóbb elismerte, hogy megcsalta házastársát – a hírek szerint legalább 12 szeretője volt –, és bár terápiára járt, hogy megmentse kapcsolatát, a pár végül elvált. Az akkori világelső mögül időközben több szponzor kihátrált, később pedig bizonytalan időre visszavonult a profi sporttól, majd rövid időn belül visszatért.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Európa-liga: Barcelonában kezd a Ferencváros

    Európa-liga: Barcelonában kezd a Ferencváros

    A Ferencváros labdarúgócsapata 15 év elteltével szerepelhet ismét a második számú kontinentális kupasorozat csoportkörében: az Európa-liga csütörtöki nyitófordulójában az Espanyol vendége lesz.

  • Góllal debütált Szoboszlai Dominik

    Góllal debütált Szoboszlai Dominik

    Nyolc gólos meccsen debütált a Bajnokok Ligájában a magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik, hiszen a 18 éves futballista csapata, a Red Bull Salzburg 6-2-re győzte le a Genk együttesét.