EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,27 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Extra

Pintér Tibor: Egy 25 éves modell néz rám a tükörből

Romokban hever Pintér Tibor magánélete. A sármos színész nemrég szakított kedvesével, és úgy érzi, még nincs kész egy újabb kapcsolatra. Persze tudja, hogy minden ujjára kaphatna egy nőt, mivel amikor belenéz a tükörbe, még mindig egy 25 éves topmodell srác néz vissza rá. 

Egyedül és magányosan éli mindennapjait Pintér Tibor. A színészt azonban a közelmúltban nem várt megrázkódtatás érte: volt kedvesét, Ács Beát külföldi útján szívinfarktus gyanújával kórházba szállították. Tibort rendkívül megrázta a hír, és lapunknak is megerősítette, hogy azonnal exbarátnője segítségére sietett.


– Már nem dolgozunk együtt, de továbbra is szoros, baráti a kapcsolat köztünk. Amikor kiderült, hogy baj van, nagyon megijedtem, azonnal felhívtam és felajánlottam neki a segítségemet. Ő nem élt vele, de szerencsére a pánik nagyobb volt, mint maga a baj – mesélte lapunknak Tibor.

A színész a szakítás óta teljesen bezárkózott és a munkájának él. Több közeli barátja és rajongója aggódik a sztárért, hiszen egyöntetűen állítják: Tibor nem az a magányos farkas típus, mint amilyen az utóbbi hónapokban volt.


– Nagyon visszásan alakul mostanában az életem: a szakmámban sikert sikerre halmozok, de a szerelmi életem megrekedt. Talán ezért is vállalok még több feladatot magamra, sokszor három helyett dolgozom, hogy addig is lefoglaljam magam. Azt hiszem, ezt hívják az amerikaiak midlife crisisnak: itt egy sikeres férfi, akinek szárnyal a karrierje, de romokban van a magánélete. Szoktam mondani, hogy nem ok nélkül váltam el a feleségeimtől, hiszen sokszor mindenkit háttérbe szorítottam a saját akaratom és sikerem érdekében. Persze tudom, hogy minden ujjamra kaphatnék egy nőt, mivel kevés olyan korombeli pali szaladgál a városban, aki ha belenéz a tükörbe, egy 25 éves topmodell srác néz vissza – mesélte a Lokálnak a 43 éves színész, majd azt is megosztotta olvasóinkkal, hogyan néz ki egy átlagos hétköznapja.

Aggódott exe, Ács Bea miatt forrás: facebbok/pintertibor

– Nappal forgatok a TV2 Édes élet című műsorában, délután próbálok, esténként játszom a színházban. Az előadások után éjjelente pedig készítem elő a Nemzeti Lovas Színház legújabb szuperprodukcióit. Hatalmas vállalásaink vannak a nyárra, a leghíresebb latin-amerikai dallamokra épülő Zorro mellett a Gladiátor című musical előkészületei is megkezdődtek. Itt igazán különleges élményben lehet részük a nézőknek, ugyanis nemcsak lovak, hanem idomított elefántok is szerepet kapnak a produkcióban – mesélte Tibor. 

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek