2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Pintér Tibor: Egy 25 éves modell néz rám a tükörből

Romokban hever Pintér Tibor magánélete. A sármos színész nemrég szakított kedvesével, és úgy érzi, még nincs kész egy újabb kapcsolatra. Persze tudja, hogy minden ujjára kaphatna egy nőt, mivel amikor belenéz a tükörbe, még mindig egy 25 éves topmodell srác néz vissza rá. 

Egyedül és magányosan éli mindennapjait Pintér Tibor. A színészt azonban a közelmúltban nem várt megrázkódtatás érte: volt kedvesét, Ács Beát külföldi útján szívinfarktus gyanújával kórházba szállították. Tibort rendkívül megrázta a hír, és lapunknak is megerősítette, hogy azonnal exbarátnője segítségére sietett.


– Már nem dolgozunk együtt, de továbbra is szoros, baráti a kapcsolat köztünk. Amikor kiderült, hogy baj van, nagyon megijedtem, azonnal felhívtam és felajánlottam neki a segítségemet. Ő nem élt vele, de szerencsére a pánik nagyobb volt, mint maga a baj – mesélte lapunknak Tibor.

A színész a szakítás óta teljesen bezárkózott és a munkájának él. Több közeli barátja és rajongója aggódik a sztárért, hiszen egyöntetűen állítják: Tibor nem az a magányos farkas típus, mint amilyen az utóbbi hónapokban volt.


– Nagyon visszásan alakul mostanában az életem: a szakmámban sikert sikerre halmozok, de a szerelmi életem megrekedt. Talán ezért is vállalok még több feladatot magamra, sokszor három helyett dolgozom, hogy addig is lefoglaljam magam. Azt hiszem, ezt hívják az amerikaiak midlife crisisnak: itt egy sikeres férfi, akinek szárnyal a karrierje, de romokban van a magánélete. Szoktam mondani, hogy nem ok nélkül váltam el a feleségeimtől, hiszen sokszor mindenkit háttérbe szorítottam a saját akaratom és sikerem érdekében. Persze tudom, hogy minden ujjamra kaphatnék egy nőt, mivel kevés olyan korombeli pali szaladgál a városban, aki ha belenéz a tükörbe, egy 25 éves topmodell srác néz vissza – mesélte a Lokálnak a 43 éves színész, majd azt is megosztotta olvasóinkkal, hogyan néz ki egy átlagos hétköznapja.

Aggódott exe, Ács Bea miatt forrás: facebbok/pintertibor

– Nappal forgatok a TV2 Édes élet című műsorában, délután próbálok, esténként játszom a színházban. Az előadások után éjjelente pedig készítem elő a Nemzeti Lovas Színház legújabb szuperprodukcióit. Hatalmas vállalásaink vannak a nyárra, a leghíresebb latin-amerikai dallamokra épülő Zorro mellett a Gladiátor című musical előkészületei is megkezdődtek. Itt igazán különleges élményben lehet részük a nézőknek, ugyanis nemcsak lovak, hanem idomított elefántok is szerepet kapnak a produkcióban – mesélte Tibor. 

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.