2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Polanski bugyogós tárogatással riogatott Cannes-ban

Roman Polanski mindent megtesz az egészségéért, amit, úgy tűnik, alsónadrágos reggeli tornával igyekszik karban tartani. Ehhez pedig cannes-i szállodai szobájának teraszát érezte a legmegfelelőbb helyszínnek, miközben lebonyolított néhány telefont, ám a nem túl ízléses mozdulatokat lencsevégre kapták.

A hosszú évekkel ezelőtt pedofilbotrányba keveredett Polanski Európán belül szabadon mozoghat, ezért vehet részt a filmesek egyik legnagyobb fesztiválján is. Mivel Amerikában büntetőpere – amely közel negyven éve húzódik – még nem ért véget, nem lépheti át az országhatárt, különben börtön várna rá.

/Fotó: Profimedia, Crystal pictures

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.