EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Pótlóbusz jár a 42-es villamos helyett szombattól egy hónapig

Pótlóbusz jár szombattól várhatóan június 11-éig a 42-es villamos helyett a teljes vonalon.

Erre azért van szükség, mert az Ady Endre úti szakaszon a Hunyadi utca és a Kossuth Lajos utca között felújítják a villamospályát. A munkák idejére az Ady Endre utat és néhány környező utcát egyirányúsítanak, emiatt módosul több busz útvonala is – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden a Facebook-oldalán.


Szombattól június 9-éig a Határ úti metrómegálló felől Kispest, Tulipán utca felé tartó pótlóbusz a Ferde utca-Ady Endre út-Hunyadi utca-Esze Tamás utca-Kossuth Lajos utca-Ady Endre út-Vas Gereben utca-Tóth Árpád utca-Tulipán utca-Ady Endre út útvonalon jár. A Tulipán utca felől a Határ út felé tartó pótlóbusz pedig az Ady Endre út-Mátyás király utca-Üllői út útvonalon halad – olvasható a közleményben.

Az Ady Endre út forgalmának korlátozása miatt szombattól június 9-éig módosul az ott közlekedő 68-as, 148-as és 151-es busz útvonala is.

Jelezték azt is, hogy június 10-11-én a kispesti önkormányzat rendezvényt tart, és emiatt ugyancsak korlátozni fogják az Ady Endre út forgalmát.

A közösségi közlekedési változásokról további információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen vagy a BKK Info mobilalkalmazásban.

Kapcsolódó Cikkek