EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb

Pótlóbuszok járnak a Rákos állomáson leszakadt felsővezeték miatt

Vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat a Hatvan és Újszász-Szolnok vonalon a Keleti pályaudvarra, mert Rákos állomáson pénteken kora reggel leszakadt a felsővezeték – közölte a Mávinform az MTI-vel.

Rákoshegy és Budapest, illetve Pécel és Budapest között a BKK járatain elfogadják a vasúti bérleteket.

A Mávinform közleménye szerint egy, az állomásról kihaladó tehervonat mozdonyának áramszedője letörött és megrongálta a felsővezetéket. Emiatt Hatvan, illetve Újszász-Szolnok felől a Budapest-Keletibe tartó vonatoknak vesztegelniük kell.

A vezeték vizsgálata és a helyreállítás elkezdődött, de az több órát is igénybe vehet. Addig a Budapest-Hatvan-Miskolc, illetve a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon torlódások és késések várhatók.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.