EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Rendezőre cserélték Gömöri András Mátét

Rendhagyó beugrásra került sor a Budapesti Operettszínház hétfő esti Virágot Algernonnak című előadásán, ugyanis a musical egyik fontos szerepére magának a darab rendezőjének, Somogyi Szilárdnak kellett beugrani.

Nem várt helyzetet okozott Peller Károly műtétje. Mint ismeretes a Nagy Duett című műsorban is remekelő Karesz lábáróla egy zsírcsomót kellett eltávolítani a közelmúltban, így orvosi utasításra nem vállalhat táncos fellépéseket a közeljövőben. Hétfőn azonban Pellernek kellett volna szerepelnie az Ének az esőben című musical főszerepében az Operettszínház nagyszínpadán, viszont mindkét váltótársának, Gömöri András Máténak és Adorján Bálintnak más előadása volt arra az estéren betervezve. A színház vezetése végül arra jutott, hogy Gömörinek kell játszania a az esernyős musicalben, míg a Raktárszínházban játszott Algernonba a darab rendezőjének, Somogyi Szilárdnak kellett beugrania a jóképű színész helyére. 


forrás: operttszínház

-Kicsit rémiszt ez a helyzet, mivel több mint 10 éve nem álltam színpadon. Nagyon furcsa, hogy alig 1-2 próbám volt arra, hogy belehelyezzem magam színészként Nemur szerepébe, akit András szokott játszani. Szerencsére nagyon sokat segítettek a kollégák, legfőképpen Kerényi Miklós Máté és Szabó P. Szilveszter, akikkel a jeleneteim vannak – mesélte Szilárd, aki hozzáfűzte; továbbra is nagy siker az előadás és a következő évadban is műsoron tartja a színház vezetése. 

Gömöri András Máté
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.