2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Extra

Rendezőre cserélték Gömöri András Mátét

Rendhagyó beugrásra került sor a Budapesti Operettszínház hétfő esti Virágot Algernonnak című előadásán, ugyanis a musical egyik fontos szerepére magának a darab rendezőjének, Somogyi Szilárdnak kellett beugrani.

Nem várt helyzetet okozott Peller Károly műtétje. Mint ismeretes a Nagy Duett című műsorban is remekelő Karesz lábáróla egy zsírcsomót kellett eltávolítani a közelmúltban, így orvosi utasításra nem vállalhat táncos fellépéseket a közeljövőben. Hétfőn azonban Pellernek kellett volna szerepelnie az Ének az esőben című musical főszerepében az Operettszínház nagyszínpadán, viszont mindkét váltótársának, Gömöri András Máténak és Adorján Bálintnak más előadása volt arra az estéren betervezve. A színház vezetése végül arra jutott, hogy Gömörinek kell játszania a az esernyős musicalben, míg a Raktárszínházban játszott Algernonba a darab rendezőjének, Somogyi Szilárdnak kellett beugrania a jóképű színész helyére. 


forrás: operttszínház

-Kicsit rémiszt ez a helyzet, mivel több mint 10 éve nem álltam színpadon. Nagyon furcsa, hogy alig 1-2 próbám volt arra, hogy belehelyezzem magam színészként Nemur szerepébe, akit András szokott játszani. Szerencsére nagyon sokat segítettek a kollégák, legfőképpen Kerényi Miklós Máté és Szabó P. Szilveszter, akikkel a jeleneteim vannak – mesélte Szilárd, aki hozzáfűzte; továbbra is nagy siker az előadás és a következő évadban is műsoron tartja a színház vezetése. 

Gömöri András Máté
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.