EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Extra

Rendőrök vitték el Rákóczi Ferit – Videó!

Igen csak különleges meglepetéssel „kedveskedtek” kollégái Rákóczi Ferencnek, születésnapja alkalmából. Sebestyén Balázs és Vadon Jani sosem szorult segítségre, ha tréfáról van szó. Most sem hazudtolták meg magukat, ugyanis adás közben lepték meg műsorvezető társukat, akinek még a szava is elakadt az első pillanatokban.

Balázs és Vadon Jani nagyon készültek kollégájuk 47. születésnapjára. A nagy nap reggelén rendőrök érkeztek Feriért, akik beültették egy rendőrautóba, majd útnak indították egy ismeretlen úti cél felé. Mindezt persze úgy logisztikázták össze, hogy a szülinapos semmiről se tudjon.


Rákóczi ferinek fogalma sem volt arról, miért jöttek érte a rend őrei és hová viszik, de Balázsék a rajongóknak sem árulták el, mi lesz a nagy meglepetés. Bár a hallgatók találgattak, de valóságnak senki nem járt még a közelében sem.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani szó szerint hatalmas ajándékkal kedveskedtek szeretett munkatársuknak. Feri szülinapi ajándéka ugyanis az volt, hogy örökbe fogadtak neki egy közúti sebességmérő kaput, egy védát.

Örökbe fogadtunk neked egy védát, Feri! Mostantól úgy hívják, hogy Rákóczi Ferenc! Aki mostantól átmegy az alatt a véda alatt a 10-es úton, rád fog gondolni – köszöntötte fel kollégáját Balázs, a különleges ajándék egyik ötletgazdája.

Természetesen Feri hivatalos papírt is kapott arról, hogy egy véda örökbefogadó szülője lett, ami emlékezteti majd arra, hogy ilyen különleges szülinapi ajándékot sosem kapott még!

Kapcsolódó Cikkek