2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Révész Máriusz: A kerületek közül Kőbányán lesz a legtöbb fejlesztés

Az idén Kőbányán lesz a legtöbb fejlesztés a fővárosi kerületek közül, és a belső kerületeket leszámítva ott emelkedtek a leginkább az ingatlanárak – mondta el Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő egy felmérésre hivatkozva az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Közölte azt is, hogy új szakrendelő épül a X. kerületben, és erre 3,8 milliárd forint kormányzati forrás áll rendelkezésre.

A teljesen új épület a Bajcsy-Zsilinszky Kórház területén kap helyet – tette hozzá. A tervek szerint az építkezés már decemberben elkezdődhet.

Révész Máriusz szerint “hihetetlen nagy előrelépés lesz” a kerület számára az új szakrendelő.

Kapcsolódó Cikkek

 • A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család az az alapegység, amely nemzetünk fennmaradásának záloga – jelentette ki az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár hétfőn Szegeden.

 • Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  A magyar kormány 9,048 milliárd forintot fordít a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program harmadik ütemére – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztos hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Újabb volt képviselőtársa sietett a zsidózó jobbikos segítségére, a Jobbik volt elnöke szerint Szávay István azzal, hogy lemondott parlamenti mandátumáról, minden elvárásnak eleget tett.