EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Sarka Kata: Péter már nem segít

Üzletileg is teljesen függetlenné vált Sarka Kata Hajdú Pétertől: ez évtől már válófélben lévő férje, Hajdú Péter nélkül készíti a Magyarország Szépe című műsort.

Sarka Kata
Fotó: Mészáros Diána

A korábbi években szinte már megszokott látvány volt, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata együtt, kéz a kézben szervezték meg a Magyarország Szépe verseny legfontosabb eseményeit, sajtótájékoztatóit, illetve a döntőt. Most azonban más lesz, ugyanis a válófélben lévő hajdani szerelmespár szakmailag is elkülönült már egymástól.


– Az idei versenyben már nem segít nekem Péter, innentől egyedül kell megoldanom mindent, illetve az üzlettársammal, Rogán Cecíliával. Új logót terveztettünk, kicsit átalakítottuk a szavazás menetét, nem beszélve az új szponzorainkról– osztotta meg a részleteket Kata a Lokállal, majd azt is hozzátette, hogy nincs ideje búslakodni a múlton.

– Jelen pillanatban csak a munkám és a gyerekek maradtak. Úgy kelek fel, hogy megvannak a napi feladataim, amelyeket meg kell csinálnom. Soha nem vettem igénybe semmilyen segítséget, se pszichológust, se életvezetési tanácsadót, mert nem hagyhattam el magam ebben a nehéz időszakban. Ha igazán mélyponton éreztem magam, ott volt mellettem az a két-három barátnőm van, akikkel bármit meg tudtam osztani.


Kata nem csupán a verseny tulajdonosaként, hanem zsűritagként is fontos szerepet vállal abban, hogy a legszebbek közül is a legszebb magyar lányt válassza ki a zsűri a nyári döntőn, amit a Duna Televízió közvetít majd élőben.

– A szépség nyilván ízlés dolga, de emlékszem, nekem egy nagyszerű visszaigazolás volt, amikor húszévesen második helyezést értem el. Sosem tartoztam a szép lányok közé, mindig kicsit túlsúlyos voltam. A versenyen rájöttem, hogy fontos a szépség, hiszen egy lépcsőfok a céljaim elérése felé. Emlékszem, kiskoromtól kezdve vágytam arra, hogy valaki meglásson bennem valamit és kitörjek a szürkeségből.

Hajdú Péter és Sarka Kata

A verseny után sokkal jobban mertem nyitni és ismerkedni mind a szakmámban, mind a magánéletemben, mivel a siker önbizalmat és visszacsatolást adott nekem. Nem tudom, hogy most itt tartanék-e, ha akkor nem indulok el és nem leszek második helyezett. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy intelligencia nélkül nem ér semmit, ha valaki mutatós – vélekedett Kata.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.