EUR: 335,09 Ft
CHF: 308,08 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb

Sikerhullám

Megkoronázta a Szolnok férfi vízilabdacsapata a LEN Championship Final Six kupát a győzelemmel! Az újonnan elkészült, lenyűgöző Duna Arénában három napon keresztül izgulhattak a sportolók és a szurkolók. Az esemény mind a helyben, mind a televízión keresztül fantasztikus élményt nyújtott.  A vizes izgalmakat még emlékezetesebbé tette a Szerencsejáték Zrt., mert helyszíni nyereményjátékának köszönhetően tizenöt drukker nyert egy-egy nagy értékű sorsjegycsomagot.

Ám a sikerszéria nem áll le, hiszen a tippmixkupa.hu oldalon 2017. június 5. 12 óráig szavazhat bárki a 2016/17-es vízilabda szezon legjobb női- és férfi sportolójára, ahol egy iPAD 2 tabletet is nyerhet egy szerencsés voksoló.

Szavazz Te is még ma kedvenc játékosodra!

www.tippmixkupa.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.